COOR Virovitica u akciji Zeleni korak

Eko škola   |   25.04.2014.
COOR Virovitica u akciji Zeleni korak

Dm i partneri projekta s veseljem su pozvali sve učenike našeg Centra da se uključe u već tradicionalnu akciju prikupljanja staroga papira u sklopu dm green city projecta 2014. - Akciju Zeleni korak. Pozivaju i sve naše učitelje da ih pritom motiviraju i podrže kako bi kroz ovu veliku ekološku akciju naučili kako aktivno sudjelovati u zaštiti prirode.

Budući da se akcija sakupljanja starog papira redovito provodi u našem Centru, rado smo se već po drugi puta odazvali pozivu i priključili se akciji. Akcija je trajala od 7. do 21.4.2014. godine, tj. do odlaska na proljetne praznike. Šest najboljih škola koje sakupe najviše starog papira bit će pozvano na dodjelu dm green city nagrada gdje će im biti uručena nagrada i priznanje za postignuće koje su ostvarile po pitanju očuvanja okoliša. Vaganje, otkup i preuzimanje staroga papira odvijat će se u razdoblju od 21.4. do 5.5.2014., a prema dogovoru škole s Unijapapirom d.d. Svaka škola koja sudjeluje u akciji Zeleni korak bit će nagrađena od strane Unijapapira s iznosom ekvivalentnim otkupnoj cijeni po jedinici težine (250 kn/toni), a novac će Unijapapir doznačiti školama u roku od 30 dana od dana objave rezultata akcije.

Djelatnici tvrtke Unijapapir iz Osijeka 22.4.2014. odvezli su naš prikupljeni papir, a prikupili smo 300 kg.

 

Koordinatori Eko-škole

 

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.