Krenula suradnja s poslovnicom Kauflanda u Virovitici

Aktivnosti   |   M.B.  |  30.08.2018.
Krenula suradnja s poslovnicom Kauflanda u Virovitici

Naš se Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica prijavio na natječaj koji je organizirao Trgovački lanac Kaufland Hrvatska kao projekt društveno odgovornog poslovanja „Kaufland škola voća i povrća".
Velikim angažmanom učiteljica i učenika, posvetilo se puno vremena i truda ovom projektu prikupivši tako dovoljan broj savjeta i kreativnih prikaza u odnosu na druge škole koje su se također prijavile za istu poslovnicu u Virovitici.
Naš je Centar tako, između ostalih u RH, izabran za Kaufland školu ViP.

Danas 30. kolovoza 2018. u našu je školu stigao gospodin Branko Despotovski, poslovođa poslovnice, te je našoj ravnateljici Margariti Kovačević uručio poklon košaru s voćem s kojom smo započeli suradnju s Kauflandom, predao je i Certifikat za školu ViP te je obostrano potpisan Ugovor o doniranju voća tijekom cijele šk.godine.

Prvu isporuku voća dobit ćemo idući tjedan, a svaki će učenik dobiti po 200 g voća tjedno.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.