Primili smo novčanu donaciju prikupljenu na 22. godišnjoj Konferenciji hrvatskih psihologa s međunarodnim djelovanjem!

Novosti   |   12.11.2014.
Primili smo novčanu donaciju prikupljenu na 22. godišnjoj Konferenciji hrvatskih psihologa s međunarodnim djelovanjem!

U Rovinju je od 5. do 8. studenog 2014. godine održana 22. GODIŠNJA KONFERENCIJA HRVATSKIH PSIHOLOGA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM „Kako obrazovanju dodati boju?".

Na Konferenciji je sudjelovala i psihologinja našeg Centra Maja Štampar koja je zajedno s kolegicama psihologinjama iz Strukovne škole Virovitica Mirelom Vlašić Fištrović i Anitom Ercegovac poster izlaganjem prikazala istraživanje „Povezanost korištenja strategija učenja sa školskim uspjehom učenika". Nakon što poster bude izložen u Strukovnoj školi, poster  ćemo izložiti i u našem Centru.

Budući da je Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije ove godine bilo suorganizator Konferencije, prvi je dan Konferencije održana Virovitička večer. Ondje su predstavljeni radovi učenika iz virovitičkih škola i vrtića pa tako i radovi učenika i korisnika Poludnevnog boravka Centra. Dobrovoljnim prilozima prikupljena je donacija za Centar u iznosu od 318,50 kuna.

Predsjednica Društva psihologa Virovitičko-podravske županije Jasna Per-Kožnjak, dana 12.11.2014. uručila je donaciju ravnateljici COOR-a Virovitica Mariji Navarri, koja ju je proslijedila voditeljicama suvenirske i keramičarske skupine Manueli Fett i Maji Polović za nabavku materijala za daljnji kreativni rad tih skupina. Iako svota nije velika, ova gesta svakako jest.

U ime naših učenika, zahvaljujemo hrvatskim psiholozima velikog srca!


 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.