Svečanom priredbom obilježili smo Dan Centra

Aktivnosti   |   M.B.  |  13.06.2018.
Svečanom priredbom obilježili smo Dan Centra

Naš je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u srijedu 13. lipnja 2018. godine proslavio svoj dan – Dan Centra. Na samome početku priredbe, s nekoliko prigodnih riječi sve je nazočne pozdravila ravnateljica Centra Margarita Kovačević, kao i Đurđica Aragović, pročelnica Ureda gradonačelnika te predsjednica Školskog odbora Centra.

Učenici su za sve nazočne goste priredili nekoliko pjesmica, recitacija i igrokaz. Voditeljica priredbe učiteljica Lucija Kovač i učenica voditeljica Daniela Gutić (8.r.)  tom su prigodom proglasile najuspješnije učenike koji su se iskazali sudjelovanjima u raznim sportskim natjecanjima te u raznim natječajima likovnog stvaralaštva. Ravnateljica Margarita Kovačević tako je svim učenicima čestitala i uručila im simbolične poklone od Centra. Također su predstavljeni učenici koji završavaju s formalnim obrazovanjem u Centru, a koji su priredili kratak govor zahvale svojim učiteljima. Proglašeni su i jubilarci te su nagrađeni prigodnim poklonima i čestitkama. Tako 10 godina neprekinutog radnog staža imaju djelatnice Maja Polović, Marta Kalim, Mirjana Mojzeš Radovanović, Manuela Vrban, Stanislava Đurčević, Vjekoslav Žibreg, 15 godina neprekinutog radnog staža imaju Dijana Stanić i Martina Lach, 25 godina neprekinutog radnog staža ima Željka Barić, a 40 godina neprekinutog radnog staža ima Melita Ključec.

Posebno smo se oprostili od našeg domara Antuna Markeka koji je u Centru radio punih 40 godina te odlazi u zasluženu mirovinu. Za poklon je dobio od našeg Centra novi bicikl koji će mu zasigurno dobro poslužiti u vožnji gradom.

Nagrađen je i proglašen najučenik, a on je ove godine Filip Hečimović, učenik sedmog razreda. Ovom priredbom djelatnici i učenici oprostili su se i od Daniele Gutić, jedine osmašice koja će školovanje nastaviti za zanimanje slastičar.

Za sam su kraj priredbu uveličali dragi gosti, učenici i njihova profesorica iz Tehničke škole Virovitica, koji su otpjevali i odsvirali jednu pjesmu. Osim današnjeg dana, tijekom cijele šk. godine su nas obilazili, volontirajući i sudjelujući u našim priredbama.

Osim priredbe, u Centru su se mogle pogledati izložbe radova Učeničke zadruge „Mali Mikeši“, kao i pobjednički štand Učeničke zadruge, koji je osvojio priznanje za estetski najuređeniji štand na Županijskoj smotri UZ prošli mjesec te 1. mjesto u kategoriji osnovnih škola. Također, mogli su se pogledati uređeni panoi s presjekom rada našeg Centra.

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.