Sveti Nikola posjetio i naše učenike!

Aktivnosti   |   M.B.  |  06.12.2018.
Sveti Nikola posjetio i naše učenike!

U četvrtak 6. prosinca, održali smo svečanu priredbu DARIVANJE PRIJATELJA za naše prijatelje, roditelje, volontere, na kojoj smo zajedno s njima proslavili blagdan Svetog Nikole.

Naši učenici, od svih priredbi, najviše vole upravo priredbu na kojoj ih posjeti sveti Nikola, koji im vrati osmijeh na lica, razveseli ih svojim toplim riječima te im kaže kako su cijele godine bili dobri, a potom uslijedi darivanje svakog učenika poklonom.

U dopodnevnoj su nas smjeni razveselili naši vjerni prijatelji iz Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici. Otpjevali su nam nekoliko prigodnih pjesama, a naši su im se učenici pridružili. Voditeljica priredbe bila je učiteljica Stanislava Đurčević.

Učenici su se pripremili za priredbu sa svojim recitacijama i igrokazom o svetom Nikoli, o Isusu i njegovom rođenju, o posebnoj ljubavi Boga prema čovjeku.

U popodnevnoj smjeni voditeljica priredbe bila je vjeroučiteljica Dijana Stanić, kada su učenici, također, pokazali što su uvježbali za priredbu, bilo je tu recitacija, igrokaza, pjevanja pjesmica o svetom Nikoli…

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.