Učenici 8. razreda upoznali su se sa svojim mogućim budućim zanimanjem u Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica!

Novosti   |   27.05.2015.
Učenici 8. razreda upoznali su se sa svojim mogućim budućim zanimanjem u Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica!

   U petak 22. svibnja te u ponedjeljak 25. svibnja učenici 8. razreda posjetili su Industrijsko-obrtničku školu i njihove radionice za zanimanje pomoćnog stolara i pomoćnog kuhara/slastičara. Tom su se prilikom upoznali s radom u radionici, alatom i strojevima kao i s majstorima koji vode praksu. Također, učenici prvog razreda pokazali su našim učenicima kako oni rade u radionicama.

  Od 7 učenika osmog razreda, jedan učenik se odlučio upisati zanimanje za pomoćnog stolara, dok njih 5 želi upisati školu za zanimanje pomoćnog kuhara/slastičara. Jedna učenica za sada još nije sigurna što bi upisala.

  U utorak 26. svibnja učenici su posjetili kabinet za pomoćnog kuhara. Na praksi su zatekli učenike prvog razreda koji su ih dočekali sa svojim proizvodom – kiflicama. Pokazali su našim učenicima aparate i palete s kojima rade. Učenici su bili vrlo oduševljeni. Upoznali su se i sa svojom budućom razrednicom.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.