Učenici Centra, kroz kreativne i zabavne radionice, družili se s prijateljima virovitičkih osnovnih škola!

Aktivnosti   |   M.B.  |  05.12.2018.
Učenici Centra, kroz kreativne i zabavne radionice, družili se s prijateljima virovitičkih osnovnih škola!

U srijedu 5. prosinca nastavili smo s obilježavanjem Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Održale su se razne kreativne i zabavne radionice učenika Centra i učenika virovitičkih škola.

U jutarnjoj smjeni učenika, posjetili su nas učenici posebnog odjela OŠ Vladimir Nazor Virovitica s učiteljicom Robertinom Valentić te učenici 2. i 3. razreda Katoličke osnovne škole u Virovitici sa svojim učiteljicama. Učenici su uživali u senzornoj sobi te u kreativnim radionicama izrade raznih prigodnih ukrasa.

U popodnevnoj smjeni učenika, učenici OOS2 i OOS4 družili su se s učenicima 1.a razreda i posebnog odjela OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica te učiteljicama Irenom Balint i Matejom Vizek. Za njih su radionice pripremile učiteljica COOR-a Jelena Puzović i psihologinja Maja Štampar.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.