Učenici Centra sudjelovali su u biciklističkom natjecanju "Sigurno u prometu"!

Novosti   |   27.04.2015.
Učenici Centra sudjelovali su u biciklističkom natjecanju "Sigurno u prometu"!

Ovo lijepo natjecanje i druženje učenika organizirali su COOR Podravsko sunce iz Koprivnice i Policijska postaja Koprivnica 24. travnja 2015. godine.

Sudjelovali su učenici s teškoćama u razvoju iz nekoliko škola iz bliže i dalje okolice: Bjelovar, Križevci, Đurđevac, Farkaševac, Virovitica i domaćin Koprivnica.

Natjecanje se sastojalo od pismenog dijela gdje su učenici rješavali testove na temu prometa, zatim praktičnog dijela – sastavljanje semafora i policijskog automobila u obliku slagalica, i poligona u vožnji bicikla.

U svim tim disciplinama najbolji su bili učenici domaćina Centra Podravsko sunce koji su osvojili prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je ekipi Bjelovara, a treće mjesto ekipi Križevaca.
Svi su oni osvojili i pripadajuće nagrade u vidu pehara i medalja.

Naši su učenici osvojili 5. mjesto i dobili, kao i svi ostali, medalje i pohvalnice za sudjelovanje i prigodne poklone korisne u prometu kao i malo slatkiša. Sve je završilo zajedničkim ručkom i druženjem.
Voditeljice su bile učiteljica TZK Marijana Strija i ravnateljica Marija Navarra.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.