Učenici, članovi ŠSD Hitrići, sudjelovali su na Državnom prvenstvu ŠSD Republike Hrvatske u Poreču!

Novosti   |   06.05.2015.
Učenici, članovi ŠSD Hitrići, sudjelovali su na Državnom prvenstvu ŠSD Republike Hrvatske u Poreču!

U utorak 5. svibnja 2015. godine učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica sretno su se vratili kući nakon uspješnog sudjelovanja na natjecanju u atletskim disciplinama na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju u školskoj godini 2014./15., koje se održavalo u Poreču od 3. do 5. svibnja. Učenicima su u pratnji bili ravnateljica Centra Marija Navarra i Vjekoslav Žibreg.

Učenici su se natjecali u 3 kategorije (dječaci s lakšim intelektualnim teškoćama):

1. Trčanje na 80 metara:

    6. mjesto Josip Gadanac
    7. mjesto Luka Mikša
    22. mjesto Martin Gadanac
    24. mjesto Ivica Majetić

2. Skok s mjesta:

    14. mjesto Ivica Majetić
    23. mjesto Josip Gadanac

3. Bacanje loptice, od 200 grama:

    12. mjesto Martin Gadanac
    18. mjesto Luka Mikša

Na natjecanju je bilo prijavljeno ukupno 32 škole/centra koji se bave odgojem i obrazovanjem djece s intelektualnim teškoćama u razvoju.

Naši učenici, članovi Školskog sportskog društva Hitrići, dali su sve od sebe, a natjecanje je imalo vrlo pozitivan učinak na njih vodeći se poslovicom „u zdravom tijelu - zdrav duh“.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.