Zeleni dan s volonterima Kauflanda u COOR-u Virovitica

Aktivnosti   |   27.09.2018.
Zeleni dan s volonterima Kauflanda u COOR-u Virovitica

Jučer, 26. rujna, dvorište Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica bilo je prepuno vrijednih ruku i ručica učenika, učitelja i ostalih djelatnika Centra te volontera, zaposlenika Kauflanda koji su još jednom pokazali kako žele biti aktivni sudionici života i rada u Centru.

Suradnja s Kauflandom traje od prošle godine kada su volonteri zajedno s učenicima i učiteljima izrađivali edukativno – didaktička pomagala. Ove godine se Centar prijavio na natječaj „Kaufland škola voća i povrća" te je tako izabran za Kaufland ViP školu i dobiva svježe voće za sve učenike, jednom tjedno kroz ovu školsku godinu.

Ta suradnja je nastavljena i jučerašnjim danom kada su volonteri Kauflanda još jednom pokazali veliko srce i odvojili vrijeme za druženje s učenicima Centra i uređenje prostora oko njega.

Uz smijeh i veselje svih sudionika akcije sadili smo bilje i uređivali postojeće zelene površine na kojima naši učenici najradije provode slobodno vrijeme i uče.

Tijek našeg druženja i rezultate istoga možete vidjeti na fotografijama u prilogu.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.