Božićnom priredbom učenici završili s prvim odgojno-obrazovnim razdobljem šk.godine 2018./2019.

Aktivnosti   |   21.12.2018.
Božićnom priredbom učenici završili s prvim odgojno-obrazovnim razdobljem šk.godine 2018./2019.

Bliži nam se veliki blagdan kojeg naši najmlađi obožavaju pa je tako radost Božića došla i u našu školu. Obje smjene učenika danas su se okupile na svečanoj božićnoj priredbi kako bismo zajednički proslavili ovaj veliki blagdan. Učenici su se dugo pripremali kako bi svojim prijateljima, roditeljima i ostalim gostima prikazali svoje izvedbene točke. Učenici su pripremili zanimljive igrokaze, recitacije i božićne pjesmice. S velikim osmjesima na svojim licima, uspjeli su u svome naumu te razveselili sve prisutne goste. Voditelji ove lijepe priredbe bile su učiteljice Dubravka Periša i Marija Navarra.

Dječja radost postala je tim još veća kada su nas iznenadili naši prijatelji iz Tehničke škole Virovitica otpjevavši nam božićnu pjesmu, pod vodstvom svoje profesorice Gabriele Tomljanović. Za naše su učenike pripremili slatke poklone. Ovim putem im se iskreno zahvaljujemo na njihovom dolasku i općenito prijateljstvu koje nam pružaju.

Također, pokloni za svakog učenika stigli su i od našeg Centra. Dječje veselje se nastavilo u učionicama, a potom su se uputili svojim kućama gdje će uživati u zimskim praznicima.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće