CAP program proveden u našem Centru!

Novosti   |   Z.G.  |  28.04.2017.
CAP program proveden u našem Centru!

U mjesecu travnju ove godine, u našem se Centru provodio CAP program. CAP program je program primarne prevencije zlostavljanja koji osnažuje djecu u sprječavanju napada od strane vršnjaka, napada nepoznate osobe (otmica) i napada od strane poznate odrasle osobe.

Program su provodile učiteljice, edukacijski rehabilitatori Nevenka Gruban, Dubravka Periša i Zvjezdana Glumac, koje su završile edukaciju za provođenje ovog programa s djecom s intelektualnim teškoćama. Ove su godine u radionicu bili uključeni učenici 6. razreda te učenici odgojno-obrazovnih skupina OOS3 i OOS4 zajedno sa svojim učiteljicama. Kroz pet dana, koliko traje provođenje programa, učenici su uspješno usvojili neke od oblika ponašanja koje im mogu pomoći u sprječavanju zlostavljanja i za to na kraju bili nagrađeni prigodnim diplomama i simboličnim nagradama.

Sve što su naučili nastavit će ponavljati sa svojim učiteljicama.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće