Cvjetni pozdrav EU od Vrtlara COOR-a

Aktivnosti zadrugara   |   14.06.2013.
Cvjetni pozdrav EU od Vrtlara COOR-a

 

Vrijedne ruke „Pčelica", učenika i korisnika našeg Centra  tijekom cijele školske godine marljivo i predano su brinule o školskom vrtu i svom okolišu.

Predstavnici našeg Centra, koji njeguje program školskih vrtova od 2004.-05., izabrani su u 50  škola koje su sudjelovale u projektu HRT-a „Cvjetni pozdrav EU" - Obrazovnog i dječjeg programa HR-a, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede.

Na svečanosti tijekom koje su putem plakata školskog vrta kao i suvenira Virovitičko-podravske županije koje su izradili učenici Učeničke zadruge „Mali Mikeši" sudjelovali su učenici: Martin Gadanac (4.razred) i Josip Mikić (7.razred), koji su se posebno istakli u radu vrtlarske skupine tijekom ove školske godine. Spomenuti učenici predstavili su rad školskog vrta našeg Centra pod vodstvom  učiteljice Vanje Pocrnić i ravnateljice Marije Navarra. Cjelokupni program predstavljanja ovog projekta protekao je uz druženje, ples, pjesmu te prigodan program Tamburaškog orkestra HRT-a pod vodstvom Siniše Leopolda, ženskog pjevačkog  zbora „Singrlice". Izložba će predstavljati rad školskih vrtova Republike Hrvatske koja je postavljena u holu HRT-a, za tjedan dana  će se  preseliti u prostore grada Zagreba, a nakon toga  biti će postavljena na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku. Višegodišnji trud i uspješan rad školskog vrta Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju ponovo je prepoznat i na državnom nivou.

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće