Edukacija za članove mobilnih stručnih timova u COOR Virovitica!

Novosti   |   08.03.2017.

U Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, u petak 10. i subotu 11.ožujka 2017. godine održat se edukacija za članove mobilnih stručnih timova.

Edukaciju za učitelje COOR-a, edukacijske rehabilitatore, provodit će Učilište IDEM, a cilj edukacije je osposobljavanje učitelja za pružanje podrške u inkluziji učenika s teškoćama u redovni sustav odgoja i obrazovanja kroz formiranje mobilnih stručnih timova.

Predavači su prof.dr.sc. Ljiljana Igrić s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, dr.sc. Đurđica Ivančić, doc.dr.sc. Radojka Kraljević, prof.dr.sc. Snježana Sekušak-Galešev, Vedrana Šenjug Užarević, mag.educ.rehab. i Elvira Nimac, prof.,

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u dogovoru s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku uskoro namjerava proširiti svoju djelatnost i na ostale socijalne usluge;

      - usluga psihosocijalne podrške

       - usluga rane intervencije

       - usluga savjetovanja i pomaganja

       - usluga organiziranog stanovanja

       - usluga  boravka

 

S obzirom da na području Virovitičko-podravske županije ne postoji niti jedan registrirani pružatelj navedenih usluga, ovo će proširenje djelatnosti značiti puno brže pružanje potrebne podrške djeci s teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima, a ujedno i jednake mogućnosti kao i djeci u razvijenijim sredinama.

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće