COOR Virovitica

Aktivnosti škole

Aktivnosti | 02.01.2009.
Neke od izvan nastavnih aktivnosti OŠ Virovitica su dječji forum, ritmika, dramska sekcija, modelari, rehabilitacija putem pokreta, stolni tenis, zbor i folklor.
Eko škola

Eko škola

Eko škola | 02.01.2009.
U Eko školi sakupljamo papir, brinemo se o ljepoti našeg cvijetnjaka i vrta, sadimo i sijemo povrće za zdravu prehranu, zimi vodimo brigu da ptičice u našem dvorištu imaju dovoljno hrane, pazimo na štednju električne energije i vode, te se brinemo za starije i nemoćne...
Učenička zadruga "Mali Mikeši"

Učenička zadruga "Mali Mikeši"

Aktivnosti zadrugara | 02.01.2009.
U zadruzi "Mali Mikeši" su Male vezilje, Keramičarska, Cvjećarska i Vrtlarska skupina. U njima aktivno sudjeluje četrdeset jedan učenik. Mali zadrugari pokazuju poseban interes, imaju sposobnosti za praktične aktivnosti i estetski rad, kreativni su i vrijedni, a stječu vještine i radne navike. Njihove vrijedne ruke izrađuju prekrasne uporabne i ukrasne predmete koji privlače pozornost. Svoje radove prezentiraju na radionicama, prodajnim izložbama i prigodnim sajmovima promovirajući kako svoj rad i sposobnosti, tako i Školu. Do sada su primili mnoga priznanja, zahvale, ali i nagrade.

Djelatnici škole

Ostalo | 02.01.2009.