COOR Virovitica

Obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom!

Aktivnosti   |   04.12.2015.
Obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom!

     Učenici našeg Centra marljivo su se pripremali te potom uspješno prikazali svoja znanja na javnoj priredbi 3. prosinca 2015. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Ovo je već treća po redu suradnja našeg Centra i gradske knjižnice. Nakon pozdravnih riječi gospođe Nele Krznarić, knjižničarke i gospođe Zvjezdane Glumac, učiteljice i zamjenice ravnateljice, na priredbi su nastupili zboraši s nekoliko izvedbi, biblijsko-dramska skupina, plesna skupina te ostali učenici uz vodstvo svojih učiteljica. Otpjevali su i otplesali na poznate dječje pjesme, glumili su i recitirali, a ujedno su svojim programom najavili i nadolazeći blagdan Svetog Nikole. U pozadini se vrtjela Prezentacija o aktivnostima u Centru i van njega za proteklu cijelu kalendarsku godinu pa su se svi prisutni mogli još bolje upoznati s radom naših učitelja i učenika, koju je pripremila Marija Blažević, knjižničarka Centra i ujedno voditeljica programa.
       Osim toga, u međukatu gradske knjižnice postavila se izložba radova naše Učeničke zadruge „Mali Mikeši“ i korisnika Poludnevnog boravka.
Pogledati su se mogle unikatne ukrasne vrećice i čestitke s božićnim motivima, božićni mobili, ukrasi za božićno drvce, vjenčići od prirodnih materijala.
Ovim putem iskazujemo duboku zahvalnost ravnateljici Višnji Romaj, prof. na pruženom prostoru Gradske knjižnice i čitaonice te na pomoći svim knjižničarima i ostalom osoblju bez kojih ova priredba ne bi mogla biti održana.