COOR Virovitica

Dan otvorenih vrata Centra - 1.dio

Aktivnosti   |   M.B.  |  02.12.2016.
Dan otvorenih vrata Centra - 1.dio

    U našem je Centru, u četvrtak 1. prosinca 2016. godine, održan Dan otvorenih vrata, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

    Naši su učitelji i stručni suradnici, za sve posjetitelje i prijatelje Centra, pripremili bogatu izložbu presjeka svoga rada. Tu su se mogli pogledati plakati stručnih suradnika – logopedinja, psihologinje, knjižničarke, zatim Eko-škole, Učeničke zadruge „Mali Mikeši“, plakati po razredima i odgojno-obrazovnim skupinama, plakat sportskih aktivnosti. Također je bila pripremljena prezentacija na kojoj se mogao pogledati cjelogodišnji rad učitelja i učenika našeg Centra.

    Dopodne su se održavale radionice, a potom je u 14,00 sati, novoizabrana ravnateljica Centra Margarita Kovačević, pozdravila sve prisutne te otvorila izložbu. Za sve je posjetitelje održan kratki program učenika, koji su se predstavili sa svojim recitacijama, pjesmicama i igrokazima, a nakon toga je uslijedilo druženje, kao i još neke radionice.

    Sve je popraćeno fotografijama koje možete pogledati u nastavku.

    Ovim smo danom željeli ukazati na to kako je važno prihvatiti sve različitosti koje postoje među ljudima odnosno da smo svi jednako vrijedni bez obzira ima li netko nekakav invaliditet ili ne.

    Zahvaljujemo se na dolasku svim roditeljima, uvaženim gostima iz Grada Virovitice, Centru za socijalnu skrb, vrtićkoj skupini Hlapići iz DV „Cvrčak“, učenicima Gimnazije Petra Preradovića, učenicima posebnog odjela kao i učenicima 2. i 3.a razreda iz OŠ „Vladimir Nazor“ Virovitica, Udruzi Unikat, kao i medijima koji su nas popratili.