COOR Virovitica

Na manifestaciji "Zbogom školo do jeseni" predstavljeni najučenici svih škola u županiji!

Aktivnosti   |   M.B.  |  15.06.2017.
Na manifestaciji "Zbogom školo do jeseni" predstavljeni najučenici svih škola u županiji!

   U Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica, učenici osnovnih i srednjih škola, kao i njihovi profesori i učitelji s područja Virovitičko-podravske županije, poručili su „Zbogom školo do jeseni“. Ovu manifestaciju organizira Virovitičko-podravska županija, dok je suorganizator ove godine bila Osnovna škola Gradina. Manifestaciji su, uz župana Igora Androvića, nazočili zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, ravnatelji škola i ustanova, te pročelnici županijskih upravnih odjela.

   Učenici COOR-a Virovitica, plesna skupina pod vodstvom učiteljice Izabele Babić, nastupili su s plesnom točkom „Kad bi svi“. Publika je podržavala naše plesače pljeskajući cijelo vrijeme u ritmu.

    Nakon mnogih točaka, uslijedilo je predstavljanje najučenika svake škole u županiji. Tako je predstavljen i naš najučenik Antonio Hlavaček. Antonio je na poklon dobio tablet. Bio je u pratnji svoje razrednice Zvjezdane i ravnateljice Centra Margarite Kovačević. U nastavku su se svi zabavljali i družili uz nastup grupe Vigor.

Fotografije preuzete s web stranice:

http://www.vpz.hr/2017/06/14/fotogalerija-pogledajte-atmosferu-ucenici-osnovnih-srednjih-skola-nastupili-zbogom-skolo-do-jeseni/   (15.6.2017.)