COOR Virovitica

Osvojili smo vrijednu nagradu Kauflanda!

Obavijesti   |   M.B.  |  08.12.2017.
Osvojili smo vrijednu nagradu Kauflanda!

Naš je Centar, u sklopu obnove Kauflandove poslovnice u Virovitici i humanitarne akcije "Kaufland voli Viroviticu", osvojio 20000 kuna. Kupci su od 23. studenog do 6. prosinca 2017. godine mogli dati glas za jednu od ponuđenih organizacija/udruga. Između pet organizacija: Sklonište za životinje Virovitica, COOR Virovitica, Ženski rukometni klub Tvin iz Virovitice, Udruga za pomoć mladima „Veranda“ i Opća bolnica Virovitica, naš je Centar osvojio najviše glasova, više od 3.600.

Tako je u petak, 8. prosinca 2017. glasnogovornica Kauflanda Marija Franić uručila ravnateljici Centra Margariti Kovačević simbolični ček u iznosu od 20.000 kuna.

Ravnateljica se zahvalila svim kupcima u Kauflandu koji su glasovali za naš Centar, u ime svih djelatnika škole, učenika, roditelja jer će se kroz tu nagradu nabaviti mnoga didaktička pomagala, testovi i ostala potrebna oprema.

Kao simboličnu zahvalu Kauflandu, ravnateljica je uručila zahvalnicu voditeljici Korporativnih komunikacija Kauflanda, Mariji Franić.