Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora obilježen stručnom posjetu Zagrebu!

Aktivnosti   |   M.B.  |  04.03.2019.
Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora obilježen stručnom posjetu Zagrebu!

Povodom Nacionalnog dana edukacijskih rehabilitatora, organizirano je stručno usavršavanje van Centra u petak 1. ožujka 2019. godine. Svi djelatnici edukacijski rehabilitatori te stručni suradnici i ravnateljica posjetili su Mali dom – Dnevni centar za rehabilitaciju djece i mladeži u Zagrebu kako bi se upoznali s njihovom djelatnošću, razmijenili iskustva te dogovorili daljnje suradnje.

Mali dom je edukacijski centar usmjeren na izradu i provođenje edukacijskih programa namijenjenih stručnjacima koji rade na području procjene, edukacije i rehabilitacije djece rane životne dobi s razvojnim rizicima i s razvojnim teškoćama. Djeluju već 17 godina kada su osnovani prvi programi za djecu s oštećenjem vida i dodatnim teškoćama.

Djelatnice Malog doma, ljubazno su nas upoznale sa svojim radom te nas provele svojim prostorijama u kojima rade s djecom do 21. godine starosti. Provode razne aktivnosti poput: izrada prirodne kozmetike, Snoezeln, TAC PAC, sport, radne aktivnosti, grupni sastanak, kuhanje i glazbene aktivnosti.

Ugodno smo se iznenadili vidjevši koliki je trud uložen u svaki kutak ovog centra. Možemo reći kako smo dobili mnoge ideje koje ćemo nastojati primijeniti i u našem novom Centru.

Nakon ovog posjeta, nastavili smo s druženjem svojih djelatnika u Bowling centru Zagreb, opustivši se uz dobru hranu i kuglanje. Najuspješnijima su podijeljene medalje. Zaokružili smo ovaj dan uz puno osmijeha i zadovoljstva. U kuglanju su nam se pridružili i naši ostali djelatnici Centra, kao i pomoćnici u nastavi.

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće