Nagrađeni najbolji učenici Virovitičko-podravske županije!

Novosti   |   17.05.2017.
Nagrađeni najbolji učenici Virovitičko-podravske županije!

    U velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici održana je tradicionalna svečanost nagrađivanja najboljih učenika s područja županije, odnosno učenika osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima u tekućoj školskoj godini, kao i njihovih mentora. Ove godine je nagrađeno 9 učenika i 9 mentora iz osnovnih te 19 učenika i 10 mentora srednjih škola.

    Prisutne je uoči svečanosti dodjele nagrada pozdravila pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Vesna Šerepac, koja je istaknula kako je ponosna što osnovne i srednje škole s područja Virovitičko-podravske županije svake godine pokazuju sve bolje rezultate.

   Vrijednim učenicima i njihovim mentorima prigodne poklone uručile su obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i pročelnica Vesna Šerepac, a događaj su svojim glazbenim nastupima uveličali učenici Osnovne glazbene škole Slatina te Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica.

   Tako su nagrađeni naš učenik Valentino Nikolić za osvojeno 3. mjesto u atletskoj disciplini skok u dalj s mjesta na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u Poreču kao i njegova mentorica Marijana Strija.

 

Fotografije preuzete s internet stranice ICV-a

URL: http://www.icv.hr/2017/05/najbolji-najboljih-doznajte-tko-najuspjesniji-ucenici-s-podrucja-viroviticko-podravske-zupanije/ (17.5.2017.)

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće