Nahranimo ptice zimi - projekt Eko-škole

Eko škola   |   M.B.  |  26.01.2018.
Nahranimo ptice zimi - projekt Eko-škole

U petak 26. siječnja 2018. godine u našem smo Centru proveli projektni dan Nahranimo ptice zimi, koje su organizirale koordinatorice Eko-škole u obje smjene učenika.

Učenici su zajedno s učiteljicama i pomoćnicima u nastavi, nekoliko dana ranije prikupljali materijale, potom pravili unikatne kućice odnosno hranilice za ptice u koje su danas stavljali hranu za ptice napravljenu od životinjskog loja i raznih sjemenki. Učenici su s radošću pripremali hranu za ptice znajući kako tijekom zime ptice nemaju dovoljno hrane za preživljavanje, stoga su im ovim činom pripomogli. Hranilice za ptice postavljene su u školskom dvorištu, a dio učenika je otišao u gradski mali park gdje su također postavili hranilice. Učenicima su se pridružili i korisnici Poludnevnog boravka Centra.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.