Naše Pčelice na eko-kvizu

Eko škola   |   29.04.2014.
Naše Pčelice na eko-kvizu

Vrijedni mali ekolozi našeg Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica sudjelovali  su na Eko-kvizu učenika s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi 22. lipnja  u Sisku 29. travnja 2014. godine. Naša ekipa "Pčelice" sastojala se od učenika: Ana Viljevac, 7. r., Mateja Lovreković, 7. r., Vlado Božić, 7. r. i Josip Mikić, 8. r. u pratnji mentorice Izabele Babić. Kategorije u kojima su se učenici okušali bile su: pismeni test iz područja ekologije, prirode i društva; prezentacija projekta Otpadni enzim - čudotvorna otopina i praktični dio - slaganje slagalice od 80 komada.

Nakon natjecanja posjetili su sisačku renesansnu utvrdu poznatu pod nazivom Stari grad gdje su pod stručnim vodstvom saznali sve o Bitki kod Siska koja se odigrala 22. lipnja 1593. godine. Otuda i naziv školi domaćina.

Uz ugodno druženje s ekolozima iz ostalih županija proveli su prelijepi dan i puni dojmova i stečenih  novih prijateljstava vratili se svom zavičaju.

Izabela Babić, prof., voditeljica Eko-škole 


 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.