Naše učenice nastupale na priredbi Majkama s ljubavlju u Kazalištu Virovitica

Aktivnosti   |   M.B.  |  14.05.2018.
Naše učenice nastupale na priredbi Majkama s ljubavlju u Kazalištu Virovitica

U nedjelju 13. svibnja 2018. u prepunom Kazalištu Virovitica nastupilo je 200-tinjak djece na 21. priredbi “Majkama s ljubavlju”, koju već tradicionalno na Majčin dan organizira Društvo Naša djeca Virovitica. Nastupali su učenici, uz vodstvo svojih mentora, iz svih virovitičkih osnovnih škola, zatim mažoretkinje Gradske glazbe i Virovitičke mažoretkinje, KUC, polaznici Dječjeg vrtića Cvrčak, polaznici Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky i Dramska skupina Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica. Tako su nastupile i učenice našeg COOR-a Virovitica Matea Katalinić i Ivana Jurić, recitiravši pjesmice o majkama, uz svoju učiteljicu Željku Barić, koja je ujedno i predsjednica Društva Naša djeca Virovitica.

Djeca su na ovaj način pokazala koliko vole svoje majke i koliko je ona važna u njihovim životima.

Fotografije preuzete s Internet stranice:

URL:http://www.icv.hr/2018/05/majkama-s-ljubavlju-vise-od-200-djece-majkama-volim-te-porucilo-pjesmom-plesom-i-glumom/   (14.5.2018.)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.