Obavijest učenicima i roditeljima u vezi udžbenika i radnih materijala za šk. god. 2018./2019.

Obavijesti   |   Grad Virovitica  |  30.08.2018.

Grad Virovitica kao osnivač osnovnih škola Ivane Brlić-Mažuranić, Vladimir Nazor i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i ove godine je kupio udžbenike za sve učenike od 1 do 4. razreda osnovne škole s područja Grada Virovitice koji pohađaju škole na području grada Virovitice uključujući i učenike Katoličke osnovne škole. Isto tako Grad Virovitica kupio je radne materijale koji su obvezni za nastavni proces za sve učenike od 5. do 8. razreda koji pohađaju osnovne škole na području grada Virovitice.

S obzirom na proceduru javne nabave udžbenici na žalost neće biti dostavljeni prvi dan nastave, u ponedjeljak 3. rujna, nego u drugom tjednu nastave. S obzirom da škole posjeduju udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda koji su se koristili protekle godine, do dostave novih udžbenika učenici će koristiti prošlogodišnje udžbenike i nastava će se odvijati nesmetano te isto neće utjecati na nastavni i odgojno-obrazovni proces. Molimo roditelje i učenike za razumijevanje i svim učenicima, roditeljima i nastavnicima želimo uspješnu nastavnu godinu.

Grad Virovitica

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće