Obilježili smo Međunarodni dan starijih osoba!

Novosti   |   01.10.2014.
Obilježili smo Međunarodni dan starijih osoba!

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica posjetili su 1. 10. 2014. Dom za psihički bolesne odrasle osobe Borova.

  Uz prigodan program i zajedničko druženje ispunjeno pjesmom i plesom domaćini i gosti obilježili su Međunarodni dan starijih osoba.  Na taj način željeli su podići svijest o negativnom položaju osoba starije životne dobi u društvu koje su ponekad zanemarivane, marginalizirane ili diskriminirane temeljem svoje dobi.

Učenici su imali priliku obići stambene jedinice Doma, vidjeti kako je organiziran smještaj korisnika i vidjeti usluge koje korisnici imaju na raspolaganju kao što su radne aktivnosti, njega, psihosocijalna rehabilitacija i korištenje slobodnog vremena.

Ovim putem učenici i učitelji Centra zahvaljuju korisnicima i zaposlenicima Doma na gostoprimstvu, lijepom provodu te se vesele daljnjim druženjima! 

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće