Obilježili smo nadolazeći blagdan Uskrs!

Novosti   |   22.03.2013.
Obilježili smo nadolazeći blagdan Uskrs!

 

„...Po suboti, u osvit prvog dana sedmice, dođe Marija Magdalena i ona druga Marija pogledati grob. I gle, nastade žestok potres, jer anđeo Gospodnji siđe s neba, pristupi i odvali kamen i sjede na njega. Lice mu bijaše kao munja, a odjeća bijela kao snijeg. Od straha pred njim zadrhtaše stražari i postadoše kao mrtvi. Kada dakle žene pogledaše, opaziše da je kamen od groba odvaljen; a bijaše vrlo velik.

Zatim anđeo reče ženama: "Znam, vi tražite Isusa Nazarećanina raspetoga. Zašto tražite živoga među mrtvima? Nije ovdje, nego uskrsnu kako reče! Dođite i vidite mjesto gdje je ležao. Sjetite se samo što vam je navijestio dok je još bio u Galileji, kad je govorio: Sin čovječji treba da bude predan u ruke grešnicima, da bude raspet i da treći dan uskrsne. Potecite žurno i javite njegovim učenicima, i Petru, da je ustao od mrtvih. I gle, on pred vama ide u Galileju, ondje ćete ga vidjeti, kako vam reče. Eto, rekoh vam."

Ovi nam biblijski stihovi govore o našoj vjeri u uskrsnuće svakoga čovjeka. Povodom tog najvećeg kršćanskog blagdana, organizirali smo, u četvrtak 21. ožujka, priredbu u našem Centru, prvo za dopodevnu a potom i za popodnevnu smjenu učenika. Naši gosti - učenici iz OŠ Vladimir Nazor uveselili su naše učenike svojom izvedbom plesne točke, kao i gošće iz udruge LC Vereucha svojim malim slatkim poklonima. Zauzvrat smo ih toplo ugostili te ih počastili plesom, pjesmama i recitacijama.

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće