Obilježili smo Projektni dan Eko-škole!

Eko škola   |   20.10.2014.
Obilježili smo Projektni dan Eko-škole!

U ponedjeljak 20. listopada 2014. u našem se Centru održao Projektni dan Eko-škole. Prijavljeni su učenici rješavali eko-kviz, a ostali učenici bojili su eko-bojanke, nakon čega su izložili radove u holu Centra. Nakon toga su uslijedile eko-radionice, a prekrasni rezultati rada prikazani su također u holu. Učenici su izrađivali lutke od komušine, ukrašavali staklenke i druge materijale kako bi postali vaze za cvijeće, izrađivali su razne slike od jesenskog lišća i drugog prirodnog materijala. 

Učenici i učitelji su se obradovali eko-užini koju je pripremala naša kuharica uz pomoć stručnih suradnica. Bilo je tu pogačica sa špinatom i kolača od mrkve. Iza toga je uslijedila radionica Plastično je fantastično gdje su učenici naučili izrađivati nove proizvode od postojećih pvc materijala odnosno plastičnih vrećica. Učenici su na kraju projektnog dana igrali eko-igre: velika podna igra za više razrede i skupine te slaganje puzzli za niže razrede i skupine. Proglašeni su pobjednici eko-kviza koji će nastupiti na međužupanijskom natjecanju u eko-kvizu, a to su u kategoriji 4. i 5. razreda: Božica Čizmarević, 4.r., Danijela Gutić, 5.r., u kategoriji 6., 7. i 8. razreda su pobjednici: Antonio Hlavaček, 6.r., Josip Gadanac, 7.r., Damir Perković, 7.r. Čestitamo pobjednicima!

Također se ovim putem zahvaljujemo na dolasku u naš Centar gospodinu doc.dr.sc. Anti Kutli, predsjedniku Udruge Lijepa Naša, što nas je obišao i popratio naš projektni dan te nam poklonio nove edukativne bojanke s radnim zadacima velikoga formata Čuvari prirode.


 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.