Obilježili smo Svjetski dan voda!

Eko škola   |   M.B.  |  22.03.2019.
Obilježili smo Svjetski dan voda!

Cijeli svijet danas obilježava Dan voda. Ove se godine obilježava na temu Nikoga ne smijemo ostaviti po strani – Voda za sve! kako bi se naglasak stavio na vodu kao osnovno ljudsko pravo, poručili su iz Hrvatskih voda.

Ovaj se dan obilježava kako bi se mogla istaknuti važnost i nezamjenjivost vode za ljudsku potrošnju te promovirati upravljanje vodnim resursima.

Svi su naši učenici sudjelovali u raznim radionicama, koje su predložile koordinatorice Eko škole, izrađivali su plakate s porukama o zaštiti vode, zalijevali su biljke u svom razredu, sadili su cvijeće u teglice napravljene od iskorištenih ambalaža ukrašenih eko materijalima... Popodnevna smjena učenika posjetila je rijeku Ođenicu, razgovarali su sa svojim učiteljicama o važnosti vode za naš život te život biljnog i životinjskog svijeta.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće