Obilježili smo Valentinovo!

Aktivnosti   |   M.B.  |  15.02.2019.
Obilježili smo Valentinovo!

U četvrtak 14. veljače obilježili smo Valentinovo, spomendan koji nam je uvijek srcu drag, posebno zato jer je sve u znaku ljubavi. Učionice i prozori su ukrašeni crvenim srcima, a učenici su se danima pripremali svojim recitacijama kako bi izveli točke na prigodnoj priredbi koja je pripremljena za učenike i njihove roditelje.

U obje smjene, učenici su se na priredbama veselili zajedno sa svojim učiteljicama, pomoćnicima u nastavi, stručnim suradnicama.

Za učenike su voditeljice priredbe pripremile i neke igre, poput skupljanje balona u kutiju, igra stolice na jedan novi zanimljiv način, obavezan je bio i ples srca, a proglašeni su i oni s najviše primljenih pisama.

Voditeljica jutarnje priredbe bila je Mateja Mareković, a popodnevne Mirjana Mojzeš Radovanović.

Svi su uživali u plesu i druženju uz popularnu domaću glazbu, a kako nam je bilo, možete vidjeti na priloženim fotografijama.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće