Održali smo projektni dan Eko škole!

Eko škola   |   M.B.  |  19.10.2018.
Održali smo projektni dan Eko škole!

Projektni dan Eko škole u našem je Centru održan 19. listopada 2018. u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni učenika. Cilj projektnog dana bio je razvijati svijest učenika i svih djelatnika škole, kao i roditelja, kako priroda ne poznaje otpad, kako reciklažom racionalno trošimo energiju i prirodne resurse i time čuvamo prirodu i naš planet.

Učenici su sa svojim učiteljima sudjelovali u radionicama izrade vrlo zdravih kolača i ostalih pripravaka od sezonskog voća, posebice od mrkve i jabuke te su ih tako svi zajedno objedovali za eko užinu.

Također, učenici su u obje smjene sa svojim učiteljima sudjelovali u različitim natjecateljskim eko igrama u kojima su korištene raznovrsne tikvice, žirevi, pitka voda... Tako su na jedan nov i zanimljiv način osviješteni o važnosti očuvanja prirode.

Zatim se u popodnevnoj smjeni održao eko kviz u kojemu su sudjelovali prijavljeni učenici.
U kategoriji učenika 8. razreda nagrade su osvojili sljedeći učenici:
Stjepan Gutić (1. mjesto), Marijan Nemeš (2. mjesto), Cecilija Moslavac (3. mjesto).
U kategoriji učenika 6. razreda prvo mjesto i nagradu osvojila je Maja Ivanović, a u kategoriji 4. razreda prvo mjesto i nagradu osvojila je Ivana Viljevac.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće