Održali smo uskrsnu priredbu u našem Centru!

Novosti   |   09.04.2014.
Održali smo uskrsnu priredbu u našem Centru!

Učitelji i učenici našeg Centra pripremali su se s raznim izvedbama kako bi ih prikazali na priredbi povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa. Priredba je održana u srijedu 9. travnja 2014. Bilo je tu recitacija, pjevanja poznatih pjesmica sa zborom škole i nekoliko igrokaza. Svi, koji su sudjelovali, pokazali su svoje znanje i veliki uloženi trud, a najveća im je nagrada bila gromki pljesak i zadovoljstvo gledatelja. Nakon priredbe, u obje smjene, učenicima je priređeno malo iznenađenje. Svaki je razredni odjel posjetio mali zeko koji je svakom učeniku ostavio (i sakrio) čokoladno jaje pa ga je svaki učenik ponaosob trebao pronaći. Učenici su vidno bili oduševljeni ovom posjetom zeke. 

U popodnevnu su smjenu na priredbu došli gosti, Franjevačka mladež. Zajedno su sa učenicima otpjevali nekoliko poznatih pjesama, a potom su pošli u svaki razredni odjel družiti se s učenicima. Dan je bio ispunjen simbolima. Zečevi,simboli plodnosti i pisanice, simboli života.

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće