Održalo se Županijsko stručno vijeće učitelja defektologa VPŽ u našem Centru!

Novosti   |   26.04.2014.
Održalo se Županijsko stručno vijeće učitelja defektologa VPŽ u našem Centru!

U petak 25. travnja 2014. godine u našem se Centru održalo Županijsko stručno vijeće učitelja defektologa VPŽ. Voditeljica aktiva Dubravka Periša pripremila je temu Programi e-učenja Agencije za odgoj i obrazovanje. Prisutni su se upoznali s mogućnostima koje je od ove godine omogućila AZOO. Kroz nekoliko programa svatko si odabire program prema osobnim ambicijama i željama. Svaki polaznik nakon odslušanih sati dobiva potvrdu. E-učenje se tako čini primjerenim načinom stručnog usavršavanja u dobu u kojem živimo.

Drugu je temu Primjena novih pravopisnih pravila pripremila Marija Findrik, stručna suradnica Centra. Prisutni su se upoznali s najaktualnijim pravopisom, propisanim od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Treću je temu pod nazivom Kako razgovarati s djetetom o bolesti pripremila Jasmina Vuković, voditeljica ŽSV učitelja defektologa Bjelovarsko-bilogorske županije. Prisutni su naučili protokol pristupanja bolesnom djetetu - učeniku od onog trenutka kada se saznaje za njegovu bolest, do onog trenutka kada se učenik vraća u školu ili se ne vraća uopće.


 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće