Održan Međužupanijski stručni skup za edukacijske rehabilitatore

Obavijesti   |   M.B.  |  28.06.2017.
Održan Međužupanijski stručni skup za edukacijske rehabilitatore

U srijedu 28. lipnja 2017. održan je Međužupanijski stručni skup edukacijskih rehabilitatora za Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku i Brodsko-posavsku županiju.

Teme su bile sljedeće:

„Ekspresivna art terapija“, Maja Polović

Učiteljica Maja Polović prošla je edukaciju ekspresivne art terapije čiji je cilj usmjeren na usvajanje bazičnih znanja i specifičnih tehnika iz područja primjene ekspresivnih art terapija u okviru 4 tematska područja: psihodrama, likovna terapija, muzikoterapija i terapija pokretom i plesom. 

Stoga je M.Polović na ovom skupu održala predavanje prezentirajući prisutnim kolegama različite pristupe koji mogu doprinijeti boljem razumijevanju vlastitih i tuđih psihoemocionalnih reakcija, posrednom izražavanju vlastitih emocionalnih stanja i potreba, stjecanju uvida u problemsku situaciju, te otkrivanju novih obrazaca djelovanja i ponašanja.

Ekspresivna art terapija može predstavljati vrijedan pristup u radu s djecom i odraslima u različitim edukacijskim i rehabilitacijskim uvjetima.

 

Radionica „Ojačajmo svoje kapacitete“, Dubravka Periša, Maja Štampar, Mišela Bačić Baronica, Jasna Komar

Cilj radionice bio je ojačati sposobnosti edukacijskih rehabilitatora za rad s učenicima i unaprijediti vještine odnosa unutar ustanova.

Voditeljica aktiva je Dubravka Periša, dipl.def.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće