Održani stručni aktivi i stručna predavanja!

Obavijesti   |   29.08.2016.
Održani stručni aktivi i stručna predavanja!

    U ponedjeljak 29. kolovoza 2016. u našem su Centru održani stručni aktivi viših i nižih razreda te odgojno-obrazovnih skupina. Govorilo se o planiranju i programiranju rada za mjesec rujan, o kriterijima praćenja napredovanja i rezultata rada učenika te o izostancima učenika, fizikalnoj terapiji i uputama za održavanje roditeljskih sastanaka. Osim toga stručne suradnice održale su zanimljiva predavanja.

    Psihologinja Maja Štampar održala je stručno predavanje „Razvojni plan škole i rad stručnog tima za kvalitetu“. Govorila je o značenju i procesu samovrjednovanja škola. Taj proces uključuje rad tima za kvalitetu i donošenje razvojnog plana škole. Objašnjavala je proces samovrjednovanja, sastavnice razvojnog plana i sl.

    Logopedinja Nevena Vučinac održala je stručno predavanje na temu „Potpomognuta komunikacija i asistivna tehnologija“. Korisnici PK su osobe sa složenim komunikacijskim potrebama koje se ne mogu služiti govornim jezikom i/ili imaju teškoće jezičnog razumijevanja. Tehnike PK uz pomagala podrazumijevaju uporabu neke opreme ili fizičkih objekata kako bi se komunikacija ostvarila.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće