Osvojili smo vrijednu nagradu Kauflanda!

Obavijesti   |   M.B.  |  08.12.2017.
Osvojili smo vrijednu nagradu Kauflanda!

Naš je Centar, u sklopu obnove Kauflandove poslovnice u Virovitici i humanitarne akcije "Kaufland voli Viroviticu", osvojio 20000 kuna. Kupci su od 23. studenog do 6. prosinca 2017. godine mogli dati glas za jednu od ponuđenih organizacija/udruga. Između pet organizacija: Sklonište za životinje Virovitica, COOR Virovitica, Ženski rukometni klub Tvin iz Virovitice, Udruga za pomoć mladima „Veranda“ i Opća bolnica Virovitica, naš je Centar osvojio najviše glasova, više od 3.600.

Tako je u petak, 8. prosinca 2017. glasnogovornica Kauflanda Marija Franić uručila ravnateljici Centra Margariti Kovačević simbolični ček u iznosu od 20.000 kuna.

Ravnateljica se zahvalila svim kupcima u Kauflandu koji su glasovali za naš Centar, u ime svih djelatnika škole, učenika, roditelja jer će se kroz tu nagradu nabaviti mnoga didaktička pomagala, testovi i ostala potrebna oprema.

Kao simboličnu zahvalu Kauflandu, ravnateljica je uručila zahvalnicu voditeljici Korporativnih komunikacija Kauflanda, Mariji Franić.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće