Poludnevni izlet učenika na Pustaru Višnjica!

Aktivnosti   |   M.B.  |  16.05.2018.
Poludnevni izlet učenika na Pustaru Višnjica!

U srijedu 16. svibnja 2018. učenici nižih razrednih odjeljenja i svih odgojno-obrazovnih skupina, uživali su na poludnevnom izletu na Pustaru Višnjica gdje su otputovali sa svojim učiteljicama, pomoćnicima u nastavi te ponekim roditeljima. Ondje su ih dočekali domaćini, predstavivši im što sve mogu pogledati na Pustari. Učenici su se oduševili prekrasnim životinjama konjima. Za njih su pripremljene radionice sadnje biljaka te razne bojanke. Svi su uživali u lijepom vremenu te prirodi koja ih je okruživala. Na kraju su se počastili finim ručkom te su se sretno vratili svojim kućama. Cilj je bilo zajedničko druženje, socijalizacija, upoznavanje bliže i šire okoline..

Prijevoznik Minauf d.o.o. darovao je besplatan prijevoz za potrebe odlaska na ovaj izlet te mu se ovim putem zahvaljujemo.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.