Posjetile su nas članice iz Udruge žena Kladare

Novosti   |   08.02.2013.
Posjetile su nas članice iz Udruge žena Kladare

      U petak, 8. veljače, naš su Centar posjetile članice iz Udruge žena Kladare. Predsjednica Udruge Mirjana i članica Udruge Nada došle su našim učenicima pokazati čime se sve bavi njihova Udruga. Tako su učenici sedmog razreda mogli vidjeti kako se rade ukrasi koristeći samo boje za staklo, ali mogli su se i osobno uključiti u njihovu izradu. Učenici su s oduševljenjem i velikom željom prihvatili rad koji im je pokazala gospođa Nada. Članice Udruge su učenicima pokazale i kako se ukrašavaju jaja te prazne boce s tim istim bojama.

        Učenike je jako oduševio njihov rad koji su napravili uz malu pomoć gospođe Nade. Svaki je učenik svoj rad odnio kući i on će im krasiti prozor njihove sobe ili, kako su neki učenici rekli, svoj će rad pokloniti mami za Valentinovo.    

        Učenicima je bilo jako lijepo i zabavno te s nestrpljenjem očekuju idući dolazak članica Udruge. Na kraju njihovog posjeta, lijepo su se zahvalili svojim gošćama što su se tako potrudile i sve lijepo pripremile te se nadaju kako će se uskoro ponovno vidjeti i dalje nastaviti surađivati.  

 

 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće