Poziv na javno savjetovanje u postupku donošenja Statuta

Obavijesti   |   15.01.2019.

Svu zainteresiranu javnost pozivamo na sudjelovanje u javnom savjetovanju u postupku donošenja Statuta Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica

Savjetovanju možete pristupiti popunjavanjem obrasca iz privitka ove obavijesti i njegovim upućivanjem na naznačenu elektroničku adresu u roku od 30 dana od objave ove obavijesti.

Javno savjetovanje traje od 16. siječnja 2019. godine do 27. siječnja 2019. godine.

Nacrt Prijedloga Statuta usvojio je Školski odbor na 36.  sjednici održanoj 15.1.2019.  godine, koji se upućuje na javno savjetovanje dostupan je na poveznici niže.

Prijedlog Statuta utvrđen je radi većeg broja izmijenjenih i dopunjenih članaka (izmjene i dopune Statuta od 5. srpnja 2017. godine, dopuna djelatnosti socijalnim uslugama sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi i srednjoškolskim obrazovanjem za posebne strukovne programe za stjecanje niže stručne spreme i predškolskim programom odgoja i obrazovanja) kao i izmjena i dopuna Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne Novine broj 68/2018).

Po okončanju javnog savjetovanja, u skladu sa odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama, sva zaprimljena očitovanja bit će objedinjena i javno objavljena.

Odluka Školskog odbora.pdfObrazac_javno_savjetovanje.docPrijedlog Statuta 2018..pdf
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće