Provodimo projekt Zajedno možemo mnogo više

Aktivnosti   |   M.B.  |  11.12.2018.
Provodimo projekt Zajedno možemo mnogo više

Ove školske godine učenici drugog i trećeg razreda COOR-a surađuju s učenicima drugog razreda OŠ Vladimir Nazor u zanimljivom projektu pod nazivom „Zajedno možemo mnogo više“, uz podršku svojih učiteljica Božice Benko i Dubravke Periša.

Ciljevi projekta su da učenici na suradnički način zajedno izrade ekološke sapune te da njihovom prodajom privrede novčana sredstva za odlazak na zajednički izlet krajem godine. U tom procesu učenici će razvijati komunikacijske vještine, vještine suradničkog rada, vještine financijske pismenosti, a svakako će tijekom rada i igre razvijati zajedništvo.

Do sada su ostvarene radionice međusobnog upoznavanja i predstavljanja, radionice financijske pismenosti, a naučili smo i izradili svoje prve sapune. Slijede aktivnosti pripreme sapuna za prodaju - izrada plakata, opreme i pakovanje sapuna, a posljednjeg tjedna prije Božića krećemo s prodajom. 

Podržite nas kupnjom sapuna u ostvarenju naših ciljeva.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće