Sudjelovali smo na Međužupanijskoj smotri učeničkih zadruga u Pitomači!

Aktivnosti zadrugara   |   15.04.2015.
Sudjelovali smo na Međužupanijskoj smotri učeničkih zadruga u Pitomači!

    Dana 15.4.2015. godine učenici našeg Centra, Ana Viljevac i Ivica Majetić, sa svojim voditeljicama, Marinom Đurđević, Manuelom Fett i Majom Polović, sudjelovali su na Međužupanijskoj smotri učeničkih zadruga Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije u Pitomači.

    U sklopu naše zadruge „Mali Mikeši“ prezentirali smo zidne i stolne satove izrađene od gline, ukrasne vrećice od pak papira i okvire za slike od kartona. Sve proizvode izrađivali smo u sklopu suvenirske i keramičarske skupine.  

   Izborno povjerenstvo, koje su činili voditelji učeničkih zadruga Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, saslušalo je izlaganja zadrugara i predstavljanje zadruge. Kod ocjenjiivanja važan je bio i izgled štanda te na licu mjesta kratka prezentacija izrade proizvoda (praktičan rad) koji je kod nas bila vrećica od pak papira. Na osnovu zbroja dobivenih bodova naša zadruga dobila je Priznanje za najbolji estetski izgled izložbenog prostora.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće