Sudjelovali smo na natjecanju u vožnji bicikla "Ja u prometu", Koprivnica

Novosti   |   11.04.2014.
Sudjelovali smo na natjecanju u vožnji bicikla "Ja u prometu", Koprivnica

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica sudjelovali su u petak,  11.4.2014. na biciklističkom natjecanju  za učenike s teškoćama u razvoju koje se održalo u Koprivnici.

Natjecanje se održalo u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Sudjelovalo je šest ekipa, škole iz Bjelovara, Križevaca, Virovitice, Farkaševca, Đurđevca i domaćin Podravsko sunce iz Koprivnice. Natjecanje su, uz domaćina, organizirali i provodili djelatnici Prometne policije iz Koprivnice.

Natjecanje se sastojalo iz tri djela: testovi znanja, poligon spretnosti i biciklistički poligon. Svaka je ekipa imala četiri člana, a za naš Centar nastupili su sljedeći učenici:

1.      Nikola Vedriš

2.      Josip Mikić

3.      Vlado Božić

4.      Ana Viljevac


Prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina Podravsko sunce. Naši učenici osvojili su peto mjesto i pripadajući pehar, a svi natjecatelji bili su još nagrađeni čokoladom, priborom za pisanje i slikovnicom.

Bilo je to jedno lijepo i korisno natjecanje i druženje za sve sudionike, a pogotovo je bilo zanimljivo vidjeti prikaz policijske vježbe pripadnika Interventne policije iz Đurđevca, koji nam je sa svojim policijskim psom pokazao kako pas traži i pronalazi drogu u automobilu.

Voditeljica je bila učiteljica TZK Marijana Strija. 

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće