Sudjelovali smo na Županijskoj smotri - LiDraNu 2019.!

Aktivnosti   |   M.B.  |  18.02.2019.
Sudjelovali smo na Županijskoj smotri - LiDraNu 2019.!

Učenici našeg COOR-a Virovitica po prvi su puta sudjelovali na Županijskoj smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo. Sudjelovali su s dramsko-scenskom točkom pod nazivom Zanimanja, pod mentorstvom učiteljica Stanislave Đurčević i Lucije Gazić.

Smotru je otvorio dožupan, Darko Žužak koji je istaknuo osobito veselje zbog svih mladih nada s područja naše županije. Vesna Šerepac, pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, srdačno je pozdravila prisutne te istaknula važnost LiDraNa za našu županiju. Prigodi otvorenja, uz pročelnicu, koja je svima poželjela puno uspjeha, s dobrim željama pridružili su se i zamjenica gradonačelnika grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, ravnatelj Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, Ivica Tomljanović i ravnateljica Strukovne škole Virovitica, Pavica Biondić-Ivanković koji su bili domaćini ovogodišnje smotre, a otvorenju je nazočio i pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

 

Fotografije preuzete s mrežne stranice ICV-a:

http://www.icv.hr/2019/02/lidrano-2019-doznajte-koji-su-ucenici-s-podrucja-viroviticko-podravske-zupanije-predlozeni-za-drzavnu-smotru/  (18. 2. 2019.)

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće