Suradnja s turističkom zajednicom VPŽ-a i ove godine uspješna

Obavijesti   |   18.07.2013.
Suradnja s turističkom zajednicom VPŽ-a i ove godine uspješna

     Godišnji plan i programa rada u području likovne kulture učenika sastavni je dio školskog kurikuluma našeg Centra. Uz redovni programa rada sadržaja likovne kulture učenika s većim teškoćama u razvoju u našem Centru učitelji edukacijske rehabilitacije podučavaju kaki nacrtati što okom vidimo, potiću učenike za sudjelovanje na javnim likovnim natječajima.

     Tako su naši učenici održali dugogodišnju suradnju koja seže još od 2003. godine, te sudjelovali na natječaju " Volim Hrvatsku - Lijepote moga zavičaja." Pod stručnim vodstvom profesorice likovne kulture Sanje Sučić, učenici 8.b razreda Antonijo Janček i Srečko Rimac svojim zajedničkim radom su osvojili 2. mjesto na spomenutom natječaju i za to su primili prigodna priznanja kod župana VPŽ-a Tomislava Tolušića koji je ujedno i predsjednik natječaja.

     Vjerujemo da će ova vrijedna priznanja izazvati ugodu i lijepe osjećaje kod svih učenika, roditelja i ostalih građana lijepe nam Virovitičko-podravske županije.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće