Teatar Poco Loco učenicima izveo predstavu Ružno pače

Aktivnosti   |   M.B.  |  30.05.2018.
Teatar Poco Loco učenicima izveo predstavu Ružno pače

Ruksak (pun) kulture nacionalni je dopunski program podrške kurikulu u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, vezan uz umjetnost i kulturu, koji u hrvatskim vrtićima i školama provode stručnjaci – književnici, likovni i kazališni, glazbeni i plesni umjetnici. Riječ je o zajedničkoj inicijativi Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja te zajedničkom ulaganju područja obrazovanja i područja kulture na državnoj razini. Program omogućuje dostupnost, približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima, razvijanje njihove estetske kulture, općenito senzibilizira djecu i mlade za područje umjetnosti i kulture. Djeca i mladi tako su osposobljeni za pozitivan pristup svim vrstama umjetnosti i kulture.

 

Teatar Poco Loco je 30. svibnja 2018. gostovao u našem Centru u sklopu projekta Umjetnost i kultura u vrtiću i školi – Ruksak (pun) kulture te pred svim našim učenicima i djelatnicima izveo predstavu Ružno pače na djeci prihvatljiv i razumljiv način. Nakon predstave, održane su radionice za manji broj učenika gdje su na različite iskustvene načine – pokretom, glazbom, emocijama – prepričavali priču Ružno Pače.

 

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.