Učenici OOS 6 i 8 posjetili Gradski muzej Virovitica

Novosti   |   05.03.2015.
Učenici OOS 6 i 8 posjetili Gradski muzej Virovitica

Učenici odgojno-obrazovnih skupina 6 i 8 sa svojim voditeljicama Ž.Barić i M.Lach posjetili su Gradski muzej Virovitica 4.ožujka 2015. u okviru programa Socijalizacije.

Nakon razgledavanja i upoznavanja sa starinama i običajima našeg zavičaja, učenici su sudjelovali u radionici. Na manje kartone su crtali predmete i slike koji su im se svidjeli, zalijepili magnet i tako izradili ukrasne magnete koje su ponijeli kući.

Voditeljice radionice su pripremile i iznenađenje! Na crni karton sa zlatnim okvirom učenici su lijepili šarene kvadratiće kolaža  i tako izradili podlogu na koju se zalijepila zajednička fotografija posjete muzeju. Ona sada krasi hodnik našeg Centra. Na obostrano zadovoljstvo dogovorena je daljnja suradnja. Na ovaj način nastoji se učenike upoznati s kulturnim ustanovama grada, poticati ih na posjete muzeju i izvan školskog programa, razvijati ljubav prema zavičajnoj baštini, uključivati ih u život zajednice te senzibilizirati javnost za osobe s teškoćama. 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće