Učenik David Miholančan dobitnik nagrade za osvojeno 3. mjesto u likovnom natječaju DUZS-a!

Obavijesti   |   M.B.  |  10.05.2017.
Učenik David Miholančan dobitnik nagrade za osvojeno 3. mjesto u likovnom natječaju DUZS-a!

    U mnoštvu pristiglih literarnih radova, David Miholančan, učenik 8. razreda našeg Centra, osvojio je nagradu za 3. mjesto na Natječaju za likovne, literarne i foto radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama, na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite, koji je raspisala Državna uprava za zaštitu i spašavanje u listopadu 2016. godine, a u kategoriji likovnih radova učenika s posebnim obrazovnim potrebama. Natječaj je dio programa edukacije djece za sigurno postupanje i razvoj sigurnosne kulture, s ciljem razvijanja i promicanja svijesti kod djece o postojanju rizika od katastrofa.

  Svečanost uručenja nagrade učeniku, uslijedila je 9. svibnja 2017. godine u Kongresnom centru „Kraš“ u Zagrebu. Troškove dolaska podnijeli su organizatori dodjele nagrada. Zbog nemogućnosti dolaska mentorice Izabele Babić, učenika je pratila ravnateljica Centra Margarita Kovačević.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće